30 ožujka 2007

Doso Lik do mene oko 4 i igrali smo PES do 6. Bilo je jebeno, posto dugo nismo posteno igrali, bila je napeta borba u kojoj sam ja izgubio 3 naprema 1 (ne ubrajajuci penale) ali ipak u golovima smo jednaki 4:4.
Dobro nebitno koga to jos to zanima. oko 6 smo isli na cugu s Dugim i jednom frendicom. Nisam se dugo s njima vidio, pa je bilo smjeha ko i uvijek. Sjecam se jednog dobrog vica koji je proizsao iz razgovora: Pricaju dvije osmogodisnjakinje pod tusem poslije tjelesnog. Pita jedna drugu sta ti je to pokazujuci joj na intimno mjesto, a druga kaze: Stidne dlake, a prva na to: A jel ti smeta dok se jebeš.
Malo je bolsetan vic, ali nasmijao sam se.

Poslije cuge otisao sam na ples. Tek smo se nasli i trebalo je pocet kad evo voditeljice kluba. Rekla nam je na pocetku da necemo plesat neg je dogovor za buducnost kluba. Zatim nam je podjelila letke:













Znaci svi su pozvani na partijanje, bit ce jebeno, fakat jedva cekam. Nadam se da ce me starci pustit inace bjezim od kuce, necu to vise trpit. Imam plan, obucem se i kroz prozor zbrisem. Boli me za sve. Na razgovoru u PK balans pricali smo o jos nekim turnirima i nastupima. Moja partnerica ne moze ici na to, ne znam prave razloge, meni se ide na sve, ja bi sve zivo pokusao.

E da zaboravih, popili smo ostatak od onog bambusa iz skole prije plesa, tak da sam se toga rjesio. Starci su doma, nisam ih budio kad sam se vratio. Cim su dosli doma poceli su nekaj sraćkat. Tesko je meni vjerujte

Umoran sam ko pas, idem malo jos na net i idem spavat, jedva pisem, to je to za danas

reklame!

Obican dan

Prodbudim se ujutro sa istom idejom ko od jucer navecer da napravim bambus za u skolu. Napraivio sam 2 litre i krenuo laganim hodom na stanicu s punom torbom vina i kole. Dan se od jutra cinio grozan. U skolu sam isao s pomisli na geografiju i talijanski kako nemam pojma, a pisemo test. Geografiju smo pisali, a talijanski ne jel se nesto sta ja znam sta dogodilo, neki zajeb u skoli, jako su česti. Jebes ti tu skolu koja svaki tjedan ima novi raspored. Cak su nas u 1. razredu ucili Time management, pazi ti to Time management, zvuci kao neka profesionalna spika. Govorili su nam na tome kako se moramo organizirati i kako moramo znati svoje prioritete. Sve je to ok, ali koji kurac oni nas imaju tome uciti, pa svaki pametan covjek to zna, a oni koji nemaju pojma o tome, stalno nesto mjenjaju, uce nas o tome. Totalni kretenizam! A da jos ne pricam o P-ovima M-ovima i D-ovima. Koji je to kitac, sta moraju stalno izmisljat neke nove nebuloze. Kao furaju se na Amerikance, a svi znaju da su amerikanci jedan od glupljih naroda.
Necu vise, ovo ce postat pljuvanje

Danas sam dosao do zanimljivih spoznaja. Bilo je to na talijanskom, cijeli sat smo se zajebavali i pricali o seksu guzicama i curama, naravno to je sve pokrenuo Nimfoman. On je pipko Klizačicu non-stop di je stigo a mi smo se ostali smijali koliko blesav moze biti. No vratimo se mojoj spoznaji. Dakle radi se o Klizacicinoj guzici (nadam se da sa dobro napisao, fakat mi ne idu takve neke rijeci). Bas ima ono guzu i danas sam shvatio da je dost tvrda. Taman dok je prolazila pokraj mene dok sam ja spremao stvari nakon zvona, Nimfoman kaze da probam i tak ja probam kad ono stvardno tvrdo, nemogu to opisat, drukcije je, vjerojatno jer je klizacica, HEHE. Hodala je pa sam mozda uhvatio trenutak kad je stisla guzu. Morat cu jos proucit malo, da vidim pravu cvrstocu.

Kad malo razmislim tvrđa guza je dobra stvar, muski zamislite si da onak radite s guza i ona onak stisne, sigurno negdje odlican osjecaj. Nadam se da cu jednom to isprobat, inace nisam nastran i tak neke spike, ja sam za obicno, nikakvi eksperimenti, ali nije da nebi probao nesto drukcije od regularnog.

Idem sad prevest neke tekstove koje sam dobio iz francuske za staru. Ima 4 jebene stranice, a stara forsa da bude sto prije, a kak da ja njoj objasnim da se malo strpi da imam pametnijeg posla- pisat blog :D:D.

29 ožujka 2007

Smicalica

Evo malo sam krenuo PES igrat jel nisam jos nikad protiv kompa igrao sesticu, nije tak lagano, treba se naviknuti na komp. Cekam ja ekipu da dođe i pobjedim tako 2 tekme, nije palo puno golova, rezultati tek 1:0 i tako. Drustvo se lagano skupilo i pocele su se pustat pjesme. Dosli su do mene Dugi, Rasta i njegova cura Profa. Ova dva su donjeli svako svoj mp3 i stavili sve u komp i na šafl. Sve puno reggaea! I tako chillamo cekamo Profu jer je ona kasnije dosla, pricamo gluposti ko i uvijek.
Malo smo bili na kompu i Rasta se pocne dopisivat prek MSN-a s nekim, nisam obracao pozornost, i dopisuje se on tako nekoliko min, i ja pogledam iz znatizelje kaj radi, kad ono Chikita i Cokoladicom. Odem ja na par sekundi malo dalje kad zove Profa, da je pred vratima, odem ja zatvorit psa da ju ne pojede i pustim ju unutra. Postanem ja naglo gladan i pomislim da bi se mogli po nekaj za jest i za pit zaletit u ducan. Krenemo ja i Dugi i sjetim se ja na pol puta da se ovaj jos dopisuje, mislim si, pa nije valjda lud da ce nesto lose napravit. Vratim se ja i tak jedem polako, a ovaj jos uvijek nesto pise. Natocim si ja pivu i pogledam sta ovaj pise, zaskrolam malo, kad vidim uzasa sta ovaj napravi!!!
Naime ovaj se cijelo vrijeme dopisivo, u pocetku sa Chikitom i Cokoladicom, a kasnije kad se poceo uvaljivati Cokoladici, samo je s njom. To su takve gluposti ispisane, pocelo je tako da ih je obje ispitivao kak izgleda kak se tusiraju, pa se skroz prebacio na na Cokoladicu i poceo se uvaljivat s nekim svojim spikama koje lako mozes meni pripisat jer je nekak slican stil bio, samo je on bio ocito onak full u nju udubljen. Tako samo njih dvoje, pusice su si slale, i postajalo je ozbiljnije, dok ju na kraju nije pozvao da se nađe s njom, znam da me u jednom trenutku pitao kak se zove birc blizu skole, a ja nista ne sluteci od prve Casper. I on je na kraju dogovorio sastanak ili nije, ne znam sad tocno, zbriso mi se chat, ali se sjecam sta sam citao. Znam da je ona njega pitala kad se nađu u Casperu i tak je nekak razgovor tekao sve nekak ozbiljno se cinilo i zagrijala se onak full, nije popustala, cak i kad je on prestao pisat ona je pisala kao da nesto zeli. Razgovor je nekako zavrsio na tome, nisam siguran kako i smijem se ja tak ko budala, i pitam ja njega: Kaj ces se ic naci s njom, a ovaj meni kaze: Pa budalo, cijelo vrijeme pisem u tvoje ime. Ja osto paf, pokusavam naci chat da vidim kaj je tocno pisao, lai nema u message history, ja LUD kak da se izvucem iz toga. Sad ona fakat nesto misli, kaj da joj velim, probat cu joj ovo sve sto sam napisao reci, ali tesko da iko moze povjerovati.... joj da mi je message history.

Pokusavam smislit koji bi pristup bio najbolji, ali misli mi odvlaci vino i kola u frizideru, cekaju da neko načme. Sutra ce biti veselo na etici

LIjepo je biti sam doma

Evo doso sam doma i osjecam s eko car, nema nikoga u kuci, radim sta hocu. Sad sam si nabio mjuzu do daske i uzivam u samoci. Nema nikoga doma gol hodam po kuci, nitko mi ne govori stisaj tu muziku, nitko ne me nista ne pita, a pogotovo ne ona iritanta pitanja u intervalu od 5 min: jesi gladan, NISAM GLADAN, ali to nije bitno jer me nema ko pitati, ali sta ce biti kad postanem gladan. Onda cu si nesto skuhat, mislim da ce to biti recept 01/3365-935 pizzeria Enigma :) jer si nisam kruh kupio. 100 metara je puno pjesacenja do trgovine.
Doslo mi je jedno pitanje u glavu. Meni je jako dobro da sam sam doma i to koristim najvise sto mogu. Jedva cekam da dođem doma i zujim sam do trenutka kad starci dođu doma. Sad me zanima kad bi tako bilo svaki dan i da ih uopce ne vidim osim prije spavanja, jel bi to bilo dobro ili bi se ubrzo izgubio smisao samoce? Neam pojma, ali znam da bi prvih par mjeseci uzivao tako.

Danas je bio ok dan, skola prosla dobro, osim sto me prof izbacio sa sata zbog ne pridrzavanja bontona. Onaj zmaj sto je jucer cucio u meni preporodio se i izasao na usta ovaj put. Podrigivanje bi trajalo puno puno duze da se nisam skulirao kad me pogledao prof. Steta sto je uocio jer mislim da bi skinuo onaj rekord koji sam postavio pod velikim odmorom prije nekih mjesec dana. Bilo je jos puno rezerve, izvan ucionice sam to nadoknadio.
Ostao sam u skoli cak do 10 do 4 imao sam pripreme iz fizike, bilo je ok, nesto se na tome da nauciti. Poslije me dobra Samoborka odbacila skroz do doma, dobro ne skroz, 100 metara od kuce da se moze okrenut. JEBO KOJI SAM JA KRETEN, mogo sam si kruh kupit, aukurac, ostavila me pokraj ducana. SAD SAM LJUT, 5 min pauze da se smirim....

Evo me natrag, pocinje me glad hvata, jos malo cu izdrzat pa cu si valjda nesto narucit. Kad smo kod hrane, mislim da su mi psi gladni. Trebao bi im nesto dati za jest. Nek malo jos trpe, ak mogu ja trpit, mogu i oni :) . Ionako cu im dati ostatke od onog sta meni ostane + nesto njihove hrane.

Idem jos malo chillat okolo dok frendovi ne dođu, a onda se zna: LOM

reklamice!

28 ožujka 2007

Veze i vezice, musko zenski odnosi

Od posljednjeg javljanja malo sam razmisljo o ljubavi. Sta bi bila prava ljubav nemogu reci, ali sam dosao do nekih opakih zakljucaka o odnosima razlicitih spolova. Muskarci i zene su dva razlicita svijeta, ali ipak kod pojedinaca se vide slicnosti. Ja cu malo razmatrat iz perspektive muskarca, drugu perspektivu sam bezbroj puta pokusao shvatiti, ali nije bas islo. Kad god bi bio u zenskom drustvu pokusavao bi zapamtit kako se zene ponasaju u razlicitim situacijama.
Ima jedna zanimljiva stvar kod zena koju sam nedavno naucio, primjer: postoji neko drustvo u kojem ima cura i decki, i sad se jedan decko zaljubi u tu svoju frendicu, on ne bude picka i dok j ejos uvijek zagrijan krene u akciju. Naravno kaze joj sto osjeca i sve, a ona prema njemu osjeti neku vrstu gnjeva koju nisam ispio shvatiti. Taj gnjev me muci, zasto je tu.....cure oprostite sto to djelim sa svima, ali to me muci. Kad bi se musko nasao u toj situaciji bilo bi ili sex na eks ili friends forever s njegove strane, tak da ne shvacam kompliciranja. Nadam se da mi se to nikad nece dogoditi ili da cu barem shvatiti sto je to.
Jos cu se jednom stvari pozabaviti jer sam nekako preozbiljno krenuo u ovu temu, pa da bacim na saalu. Radi se o uletu muskaraca. Musko kad zna kakav ga odgovor ceka s druge strane jednostavno mora krenuti u napad, to govorim jer sam vidio par slucajeva kad okljeva, a 100% je siguran sto je tamo iza tog lokota zenskog razuma, taj prizor nije lijepo izgledao, taj je ispao picka i neslavno je prosao i s curom i ekipom koja ga je prcala. Ali opet nakon svega, mislim da bi se decko jako dobro osjecao da cura preuzme kontrolu sve servira, a on ne mrdne s prstom.
Evo trenutno sam dobio poruku od jedne cure da svi zele biti s nekim, a nitko nista ne poduzima. Zakljucio bi ovaj ozbiljni dio, krece zajebancija.

Kaj da vam velim, malo sam se zaokupio ovim razmisljanjima, znam da je malo dosadno, ali vrijedi malo procitat i zamislit se. Maloprije sam u isto vrijeme pisao lektiru iz engleskog koja mi se cini jako dobro sročena i pricao sam sa Stelom o svacemu, ali svaka diskusija isto ko i uzivo zavrsi grubostima s obje strane :D
Malo mi je inspiracija izbljedila pa cu vam jedn vic procitat:

Pričaju Englez, Rus, Amer i Bosanac čija je zemlja naprednija u medicini.
Veli Amer: "Kod nas čovjeku izvade srce, stave umjetno i on živi."
Veli Englez: "Kod nas čovjeku izvade oči i stave staklene i on vidi pez problema."
Veli Rus: "Kod nas čovjeku izvade jetru, stave drugu i on živi." Češka se Mujaga pa reče: "E, nije to ništa. Mojoj Fati prošle godine prešao voz preko prsta na ruci, ja ju hitno odnio u bolnicu i tamo joj na friško prišili vime od krave. Sada moja Fata svaki dan na taj prst pomuze 5 litara mlijeka!"
Čude se u nevjerici Amer i Rus, a Englez upita: "Ma tko je to vidio?" A Mujaga će na to kao iz topa: "Jarane, vidio onaj vaš što ste mu ugradili staklene oči..."

nije nesto ali potaknuo me na nova razmisljanja koja cu sutra predociti, ali sumnjam da ce biti citko jer frend dolazi kod mene oko 7. Znate sto to znaci jos od prije.

To je to od mene za danas, danas je bila kvaliteta iako se dalo o temi pisat do mile volje, a sutra zajebancija garantirano.

Da je svaki dan ovako, osim zmaja

Super je bio dan, probudio sam se ranije jer me stari vozio. Prvo sam isao prevest neke e-mailove kod stare u firmu i pokusao sam izbrisati history koji sam napravio dan prije. Pogledam ja history, tog dana nema uopce, znaci netko ga je izbrisao, nema nicega. Meni sad nije jasno, jucer sam bio tam i stisko sam si reklame, znaci ovaj blog bi trebao biti tamo. Razmisljam ja o tome na putu do skole i jedino sto sam uspio smisliti je da mi je stara zapamtila to i izbrisala history, zato sam promjenio link za blog. JEBEM TI MACKU, stisnula mi enter i spremila poruku kao draft zato sam ju bacio na krevet i odbila se u zid, nebude dolazila sljedecih 2-3 sata, poznam ju.
Di sam stao....a da skola, proslo je jako dobro, kao sto sam najavio 6 sati chillanja i sve to. Cak sam uspio i peticu pobrat iz hrvatskog iz testa. Ostalo je sve na mjestu, nesto se okolo suska, ali neda mi se zamarati s tim, cudna je situacija u razredu, ali meni ne smeta. Najzanimljiviji dio dana ja bio sad prije kojih sat vremena. Vozim se u busu prema doma, Samoborcek naravno, gledam okolo, chillam zujim ko i uvijek, taman sam si playlistu narikto da me nebi ni teroristi izbacili iz takta kad spazim vani reklamu. Pisalo je nesto tipa:

nemoras biti bogat da bi nosio RICH

sto je najbolje, NAJBOLJE JE

Jos je neka slika s nekim tigrom na plakatu

pogledam ja taj kurac i naravno kad samo zujis ko ja vidis RICH NAJBOLJE JE, za ostalo te boli kita, ali ja sam sve cito jer je bila guzva na cesti pa sam se dugo zadrzao kod te reklame. Kad boolje pogledas, koje su to manipulacije ljudima, fakat te nesvjesno natjeraju da procitas RICH JE NAJBOLJI.
To me malo pogodilo i tako razmisljajuci sam lagano zadremao u busu. Oko Vrapca sam se tako strazao da je frajeru koji je sjedio pored mene ispao mobitel iz ruke. Naime laktom sam ga opicio. Ispricao sam mu se i pokusao vise ne zaspat. Malo mi bilo bed jer sam prestrasio covjeka, ali prebolio sam to do Gajnica kad me pocelo nesto u trbuhu frkat, imao sam osjecaj da ce mi zmaj izletit ili na usta ili na guzicu. Sjetim se ja danasnjih obroka kako su bili jadni. Odmah mi je sinulo, tijelo se toga mora sto prije rijesit, ali KAKO???? ja sam jos 15 min od kuce!!!! Uhvatila me paranoja, sta sad, poceli me plinovi muciti, sve me nekako napuhalo. Jadan covjek do mene se prepao mog izraza lica i na sljedecoj stanici izasao van. Navijam na svakom semaforu da ubrza s tim zelenim, sve je nekako predugo trajalo. I tako napokon dođe moja stanica, izađem i ubrzanim korakom krenem doma, frka me copila, sta ce bit ak popustim. Stisnem ja jos malo i jos ubrzam, mislim da sam ljudima izgledao ko oni na brzom hodanju. Odbrojavam proklete metre kad ono 100 metara do doma ekipa asfaltira cestu, ja LUUUUUD, sta cu sad, cekam ja frajer valja asfalt, nemogu proc, on ga valja ko da ima svo vrijeme svijeta, ja lud cekam. Pukne meni film i zatrcim se pa sta bude bude, dobio sam ubrzanje ko da imam neki motor u guzici :D:D preskocim asfalt ispred valjka koji me zamalo zahvatio i nastavim trk do doma. Dolazim pred ulazna vrata, trazim kljuceve, zivcano otvaram vrata skidam torbu i trk na WC. Napokon sjednem ko covjek opustim se kad uocim nema papira, LUUUUD, psovao sam na putu do drugog WC-a spustenih hlaca i gaca, kretanje je bilo u stilu klokana.

Nakon pola minute Zmaj je raspusten u ozracje i podzemlje. Takvo olaksanje dugo nisam osjetio. Macka je probala uci u WC nakon mene, vjerojatno se htjela leci na toplo mjesto i zaspat, ali sam ju vidio kak brzo izletava, popratio sam ju do izlaza rijecima: Evo ti sad, tak je meni kad se ti meni zaseres u kuci. Kao da me shvatila odmahnula je glavom i otisla. Umorilo me sve to pa sam odlucio malo odmorit uz dobre ritmove reggae-a i internet.

Reklamice pliz

27 ožujka 2007

Tusiranje

Doso sam na zamisao da se istusiram nakon 3 dana. Na tu pomisao sam doso jer mi je partnerica rekla da joj smrdim,na sto sam ja njoj reko: Pa sta smrdi i ti meni!
I tako ja pod tusem razmisljam o zivotu, čak si i kosu operem. Izlazim ja iz tuskabine i opazim ogledalo, stajao sam tako i gledo sam se jel sve stima. I za cudo sve je na mjestu, pozdravim miška, slazem mu da ce uskoro u setnju, a nece jer sam umoran i obucem bokserice=>ZELENE

Sad malo prije sam si natocio sok, pustio sam stinky macku u kucu jer me gnjavila da ju pustim i sjeo sam za komp. Tu cu provest ostatak danasnjeg dana
Nema vise kaj reci osim da me sutra ceka jebeni dan, 6 sati chillanja i jedan naporne koncentracije(naravno mislim na matisu)
pozdrav do sutra

reklame pliz=====>

Evo ti plesa, pun je stresa

Evo vratio sam se s plesa, poceo je u pol 9, a ja sma od kuce otiso u 8, a imam 5 min do mjesta odrzavanja. Sto manje sam doma to bolje. Sve je bilo u redu, prosli smo Sambu, Cha cha cha i engleski valcer i onda je doslo do pomutnje. U engleskom valceru se rade veliki koraci a mali je podij, zabijali smo se ko u luna parku oni autici, ali mi nismo to mogli izbjeci. Nastala je svađa, nas 4 para na 5 sa 10 metara. poceli smo se laktarit dok plesemo. Sve je to bilo zanimljivo dok Profa nije pokusala pokazat držanje, tesko je a Dugi se samo zajebavo, pa je ispalo da ne slusa. Nastala je diskusija pol sata prije kraja kak mi u stvari ne znamo plesat. Cista banana, ja sam samo sutio i sluso Dugog i Rastu kak pokusavaju nekaj reci, ali im nije bas islo, niko ih nista nije shvatio. Pol jebenog sata svađe. Nitko nije pobijedio, tak da smo se spremili i izasli van, vani sam se ja ukljucio u fajt i pitam ja dugog kaj ga muci, a on kaze kak cemo mi doci na natjecanje kak cemo biti losi. Ja mu velim da se smiri, da pokusa svladat korake i biti bolji i uostalom kaj ga boli kurac kaj ce biti losiji(barem mene boli) glavna je zajebancija. Ne znam vise ko kaj misli, srecom nitko ne pomislja na odustanak. Nadam se da ce se do petka sve izgladit

S četvrtka na petak noc sam sam doma, jebenooooooooooooooo. Dogovor je pao da cemo slozit neku zajebanciju doma kod mene, vjerojatno neki PES 6 2vs2 + puno lišća :D:D:D CANT WAIT

Dosel iz skole

Chillam malo uz dobru mjuzu i net. Danas je cudan dan bio, sve je nekak cudno bilo. Shvatio sam da cure mogu biti podle, jako podle, igraju se tuđim osjecajima, samo se nadam da je sve to zasluzeno tako. No nema veze, pito me danas pov i kao sto sam reko sulja mi je u imeniku. Moram to ispravit u cetvrtak iako sumnjam, bit ce tesko jer Ragnarosa koji mi j emaznuo knjigu nema u skoli.
Sto se tice love danas mi je prosjecan dan, skupio sam 3 boce sto je prosjek po danu.
U gradu je unatoc suncu jako hladno puse vjetar, a ja sam pol sata s curama sjeio na terasi birca u sjeni. To je to..... e da jos nesto......mamut reklame desno :D

26 ožujka 2007

Ošla

Evo danas sam se 100% uvjerio da mi je biljka otisla. Trenutno razmisljam o tome kak ces reci da je biljka mrtva, za covjeka se kaze da je poginuo ili preminuo ovisi o uzroku smrti, za zivotinju se kaze da je uginula, a za biljku.... kako??? Biljka moze uvenut jedino, ali malo mi je glup izraz, sigurno postoji jos neki koji bas naglasava smrt.

Dobro, pustit cu biljku u nadi da ce jedna od posađenih sjemenki dobiti dovoljnu vlagu i pogodnu temperaturu i da me iznenadi.

Danas je nekak sugav dan bio, a sutra me ceka jebena povijest i mutavi Ragnaros koji mi je maznuo knjigu iz koje sam trebao uciti za sutra. Ali boli me briga za pov, bitno je da sam zdrav.... kaj ne?

Mamut mi dao neke linkove za Splinter cell: double agent, ima ih ono 81, i mislim si dal se to da skidati i odlucim da da, jer moram frendu dokazat nesto, ali nebitno, dosta smo pricali o meni, ajmo malo o mom autu :D:D:D

BAAAAA

Kaj da kazem, sjebano je