23 travnja 2007

Radni dan

Danas je bio ubitacno naporan dan. Normalno sam bio u skoli i sve to, kad najednom me zove stari dok sam u skoli da ce me pokupiti i da idemo po čemprase za koje smo protekla 2 dana kopali rupe. Ja reko super, ne moram biti na tjelesnom, a dobro ionako ne moram biti, ali nema veze. Doso on po mene i krenuli mi u Ivanju Reku, negdje u pripizdinu. I tako mi stigli kad odjednom stari zove mog firmanog kuma jer se zna on tamo u blizini naci jer radi tam ponekad. I tako mi prije nego smo otisli po cemprese na jednu cugu s njim i sve super, malo smo popircali, dugo ga nisam vidio...
Dosli mi po cemprese, prvo smo se pol sata vrtili oko 2 jedina jebena krizanja u Trsteniku (selo pokraj Ivanje Reke) dok nismo nasli babu koja nam je dala te cemprese. Bilo ih je 170 komada, umro sam, ruke su mi se izgrebale od tovarenja u kamion, najgore je kaj sam imao zuljeve od jucer kad smo rupe kopali.
Krenemo ja i stari prema doma kad zove kum da dođemo jos koju popit i tako se oduzilo od cca 5 do skoro 9, uz to da se od 6 sati piju putne znaci bilo je oko 10 putnih sto me ne cudi za njih dvojcu kad se nađu, malo su se zajebavali, ali treba sad doma doci, stari ne vidi pred sobom, pomijesali su mu se centri za gravitaciju, orijentaciju i ravnotezu odjednom. No dobro on uvijek fino vozi i krenemo mi tako. Dosli smo doma u pol 10 jer je stari s kamionom prestizao šlepere na autoputu i od silnog rastezanja razjebo je mjenjac na kamionu tak da smo se zadnjih 5 km vozili u 3. brzini.
Dosli mi doma, Dugi i Rasta nam pomogli istovarit, ali treba jos odnjet ih do dolje skroz pokraj ribnjaka (za one koji nisu biloi kod mene ima jedno 100 metara i malo je nizbrdo). Stari je naravno ko i uvijek pametan pa si je natovario tačke pune cempresa, jedno 10-ak njih i krene on tezim putem. Tezi put je onaj di je nagib prema ribnjaku na desno, znaci automatski pada u ribnjak i jos mora preci prek brane duge 2 metra i siroke 20-ak cm. I krene on, a nas troje ga gledamo, decki su odmah skuzili njegovo stanje i pocnu oni fuckat onu temu iz AETO ( ne znam kak se pise, valjda se kuzi) i krene on malo ubrzano, misli faca ispast i skoro ga na nagibu prevrne, ali ostane stabilan i uspori malo. Mi smo se trgali od smjeha, legli smo na pod i placemo. Nastavi on dalje dolazi do brane i stane na pola jel sad mora malo ubrzat da bi se na zemlju popeo, mi placemo lezimo i cerimo se, trbusnjaci mi otkazuju. i tak on stoji malo ga zanese lijvo, malo desno i hop hop sve se istrese na desno di nema vode, mi smo pucali po šavovima nismo k sebi mogli doci. i tak on jadan isto se smije i popravi tacke i utovari ovo kaj mu je ispalo i pokusa opet krenut kad sad na drugu stranu U VODU!!! koja smijalica, jos me trbuh boli.....

evo to je to prije 20 min smo sve zavrsili jos smo mu se par puta dobro nasmijali i tak...
sad pisem ovaj dugacki tekst i prsti i dlanovi mi pulsiraju od zuljeva i smole koju nisam uspio oprat s ruku, ne znam uopce jel mogu olovku u ruci drzat...čašu mogu!!

pozdrav vjernim citateljima do sljedeceg puta!